fbpx
  • nederlandse versie camping het loo
  • duitse versie camping het loo

 

Aan de rand van ‘Recreatiepark ’t Loo’, waar volop aandacht is voor groen en water, is ruimte gemaakt voor 47 prachtige, luxe vakantiechalets, vele met uitzicht op het water. De chalets zijn volledig naar eigen inzicht in te richten. Uw eigen chalet aan De Kraaijenbergse Plassen.

Het chaletpark

Uw eigen chalet aan het water! Geniet volop van watersport met een eigen ligplaats voor de deur. Het nieuwe chaletpark wordt ontwikkeld in de oranje cirkel op de plattegrond. Er is ruimte voor 47 luxe vakantiechalets waarbinnen drie verschillende modellen worden gerealiseerd.
De afmetingen van de huur plaatsen zijn 250 - 300 m2. U kunt dus niet alleen een grote chalet laten plaatsen maar ook genieten van een heerlijk ruime tuin. Er kunnen chalets tot 70 m2 geplaatst worden. Elke koper heeft de mogelijkheid het chalet volledig naar eigen inzicht in te richten.
Het chaletpark is onderdeel van Recreatiepark ‘t Loo. U kunt dus van alle faciliteiten en activiteiten van het recreatiepark gebruik maken.

Parkfaciliteiten

Het park is gelegen aan de Kraaijenbergse Plassen in een prachtige waterrijke omgeving nabij Cuijk, Beers en Nijmegen. De Kraaijenbergse Plassen vormen een uitgestrekt plassengebied van ruim 450 ha en staan in directe verbinding met de Maas. Een deel van de plassen is of wordt ingericht voor recreatie (o.a. zeilen, duiken, surfen, vissen en wandelen). Het park en de chalets zijn goed bereikbaar via de weg én via het water.
Recreatiepark ‘t Loo bestaat naast het nieuwe chaletpark uit een camping, jachthaven, watersport-winkel en horeca.

 

Uw eigen chalet aan het water!

Speciaal voor dit plan zijn drie typen chalets ontwikkeld: Aqualodge, Beachhouse en Landhouse. De types variëren in afmetingen, ontwerp en prijs. De chalets zijn zo ontworpen dat u zich in een waar vakantiehuis waant. Het chalet wordt ingegraven, waardoor deze geheel gelijkvloers is. Er is gekozen voor hoge raampartijen wat veel ruimte en licht geeft. U kunt de chalets naar eigen voorkeur inrichten.
De chalets worden geplaatst op grote (huur) kavels tot 300 m2. Daarbij heeft u de mogelijkheid voor een aanlegsteiger voor uw boot. De chalets worden zon- en watergericht geplaatst. Wij hebben voor Duntep uit Staphorst gekozen als samenwerkingspartner omdat zij bekend staan om kwaliteit en hoogwaardige chaletbouw. De uiteindelijke verkoop loopt direct via Duntep. Om een goede indruk te krijgen is het de moeite waard om een bezoek te brengen aan het showmodel op ons park.

 

Wij maken gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?